Pallvåg

Standard pallvåg

Våra främsta produkter är vågar och vägningsutrustning till industrin. pallvågar, traversvågar finns i ett flertal utförande och kapaciteter upp till 100 ton!

En pallvåg är ofta det bästa sättet att kontrollera gods som på pall eller halvpall. Kan även användas för vägning och räkning av annat gods. Våra pallvågar finns i flera utföranden och kapaciteter, från enkel godsvåg med viktvisande indikator till kompletta systemräknevågar där pallvågen klarar att räkna stora kvantiteter.

Vi har även egen tillverkning så behöver du en pallvåg eller balkvåg med speciella mått eller kapaciteter ta gärna kontakt med oss för ett förslag.

Pallvåg

Finns i målat eller gulkromaterat utförande. Kapaciteter standard 600 - 3 000 kg. Levereras med valfri viktindikator.Kan även fås i CE-M typgodkänt och förstagångsverifierat utförande.

Pallvågar Rostfritt utförande

Pallvåg i helt rostfritt utförande för bruk i livsmedel, kemisk eller annan industrimiljö där höga krav på miljötålighet eller hygien föreligger. Finns som standard i kapaciteter 600 och 1 500 kg men kan även fås i andra kapaciteter/mått. Levereras med valfri viktindikator.Kan även fås i CE-M typgodkänt och förstagångsverifierat utförande. Rostfria pallvågar kan även erhållas i ATEX.